Dillerill

Hoola bandola tittta under kjola!!! Ingen har berättat för mig att det är dillen och kräftspat man blir dålig av.... Ja... men nu när man tänker på det så.... oftast när man äter dill (midsommar, färskpotatis, sill, kräftor) så blir man dålig! Tss  Och folk säger att det är snapsen.. Pyttsan!



Psyk nästa? Njaej... bara sängen och soffan!!!! Eller... snarare... har blitt en komplett nörd numer.... Jag går in i WOW världen med min dvärgprästinna Allendil....

Tjoflöjt!

Pajbak

Ok... har ni fattat grejen? Fjällräven jacka på, dubbla sockor med fleecesockar längst ut med djurmotiv på, svarta lacktights och en tunika som ser ut som jag var ute och dödat en bäver innan baket

Så,,, redo för kräftskiva, västerbottenbak och nubbe! Bara att kopiera Linderskan! Varsåguuuuut!


2 veckor o fem dagar

Frågan är vad som hänt på den här tiden..? läste en liten krönika för nån dag sen att vi skulle akta oss för bloggar.. bloggar är bara såååå 2006.. Wooops.. jag startade min 2009... vad händer då? Rapp ska jag ha?

Sen undrar jag mest... det fanns då en liten artikel eller snarare krönika som tog upp fenomenet bloggar, att det är morgondagens svanktatering eller,,, nån annan modeflinga. Då undrar jag... har folk verkligen gjort tatueringar som en modegrej? Är jag pretentiös som känner att jag tänkt till och gjort nåt speciellt av mina?

jA..Ni som tjatat, ni som tyckt det tagit lång tid.. ni som varit sömnlösa över min blogg.. Här kom ett inlägg,,,, ändock sent, ändock förvirrat ändock Linder!

Peace out!

RSS 2.0