Fastingen!!!

Yo YO yo mina medmänniskor!!! Det är fiiiiina tider vi lever i!

Fastingen pågår för fulla muggar i Kristinehamn... jag har inte läst på men det är någon typ av marknad som härstammar från.. jao.. med risk att anamma dumblondin uttryck - från typ 1800talet...

Jag och Else åkte karusell.. Jag älskar karuseller., men jag tror att jag börjar bli gammal när jag efter 5 minuters Virvelvindsåkande börjar känna Gkraften ta ut sin rätt på min nacke... Uj uj uj.. Men men.. Suck it up and get over it!!! Else fick åka nästa "jagåkeruppochnedochbakåframochinochut" - Karusell själv.. hon var nöjd ändå!!!

Nu blir det snart 30 årigt bröllopsdagsfirande här... Jag ser verkligen upp till mina svärföräldrar... De är "rolemodels" kring hur man ska se på livet, anamma livet och leva livet. Guld till er och Kram!!

Här kommer ett smakprov på Virvelvind!!

So Long vänner!



Tvprogram på olika språk...

FInns det nåt språk som ett sånt här ordleksprogram blir bra på? Det funkar inte på svenska har jag konstaterat för längesen.. nu vet jag att det heller inte funkar på tyska.
Vilka tittar? Tydligen jag...


Väntan på flyg

Hej ni... Jag sitter här på arlanda och väntar på mitt hamburg flyg... Fantastiskt roligt att titta på människor. Har hittills sett ett gång appelkindade danskar som drack monstruöst stora öl, ett överförfriskat översolat äldre par som grälade samt en servitris som nös så att det kom snor på hennes fina vita skjorta. Jag har mycket roligt!

Ich bin ein Hamburger

Ja wohl Ja ser schön Bitte schön kartoffel Ein bischen frieden neun und neinsich luftballong.... här slutar mitt tyska ordförråd. Vi får la se hur det går när jag drar til Hamburg idag. Ska på tjänsteresa.. som det så fint heter har jag hört.. VI håller på och startar upp ett projekt här åp jobbet och jag drog lotten att åka och få lite utbildning nere i Hamburgerstaden. Tidigare har jag bara varit i Tyschklant och handlat alkoholhaltiga drycker på en strategiskt placerad affär vid gränsen till Danmark... tror inte ens det räknas som ett besök i Tyska Landet.

Jag återkommer med rapport.. förhoppningsvis ska det inte ta lika länge som det här inlägget tog. Jag skyller allt på Köttfärslimpan.

Blame Canada!!!

Rock on!

En köttfärslimpa

Med hänvisning till föregående inlägg så kommer här en illustration av kanske en del av baksidan till DVDfodralet där vi presenterar filmmusikens skapare.

Varsågoda.

En filmidé

Imorse när vi skulle packa matlådor så pratade jag och sambon om köttfärs. Då kom vi på att om man skulle göra en uppföljare till filmen Återstoden av dagen och American Pie men budgetet räcker inte för båda,,, då skulle man kunna samköra dem filmerna. Uppföljaren kommer då att heta:

Återstoden av Köttfärsen.
För filmmusiken står: MeatLoaf


Perfekt.

Jag - en mamma

Jo.. det fick jag smaka på igår! Jag och Else åkte och skulle klippa håret på henne. Hon hade bestämt sig för att klippa sig ganska kort. Jag lämnade henne i frisörstolen och gick vidare för att köpa lite kläder till mannen därhemma. Innan jag gick så frågade Else den sedvanliga frågan om hon fick ta färg i håret. Det är ju sådan sprayfärg som barnen får hos frisören...ungefär som pryl-lådan och tandläkaren...

När jag kommer tillbaka så möts jag av en nyklippt dotter med.. inte bara en eller två slingor i håret utan i princip hela håret blått. Jahapp...första steget mot punktonåring?



Trotsig tonåring nästa?

RSS 2.0