Lill-lördag

Tjo vad det var livat.... Allt är fantastiskt underbart.

* Bilen lagad på två olika verkstäder á en totalsumma på 9300 kr - Katcshing...
Den ena bilmekanikern var så otroligt snäll att han visade mig hur man fyller på olja i bilen medans två st mekaniker tittade på med allmän förtjusning av att se en kvinna av min societsgrad röra sig i verkstaden. Jag tackar ödmjukast för denna lektion och återkommer när jag vill ha nästa lektion i bilkunskap. (LÄS: din ¤&%&(/&!"#¤%&/ Idiot, jag kände mig fullständigt puckad i huvudet och ut-tittad när du drog ut mig i verkstaden och sade att det var för lite olja i bilen när jag i själva verket fick komma tillbaka 1 vecka senare och ni då behöll bilen och bytte den RÄTTA reservdelen och fakturerar mig 2900 för ert otroliga besvär!!!!)

* Jag ska hem och hälsa på släkten i helgen, det är ju roligt, om det inte vore för alla andra 15000 människor i sparkdräkter med medföljande x antal familjemedlemmar som invaderar Mora under denna veckan  då det är öppetspår, tjejvasa, kortvasa, stafettvasa, och ja.. just det, vanliga Vasaloppet. PIuhhh.. Bilkö+ Mora = Dödens timme

Uhh så positivt och fint det blev idag... det blir bra och bättre snart. Jag ska ajrobika ur mig på gymet snart. Det blir skönt att umgås med alla tajta rumpor i korta träningsbyxor med välsittande linnen och känna att jag verkligen hänger med med benen i koordfinationen och gör allting rätt..för för för.. jag är så positiv!

Avslutar detta uppmuntrande inlägg med en bild som gör oss tacksamma för att... ja jag vet inte men tacksam att jag inte behöver svara i telefonen på det här företaget iallafall samt att jag inte är släkt med en superintelligenta person som tog kort på sin katt.

Klart slut - linderskan piper ut




Låt mig presentera

Fröken Geggveck.

Svambob Fyrkants kusin i rakt nedådstigande led.



Ber om ursäkt om jag med detta trampat på några ömma tår. Jag yrkar då på det faktum att det är fredag imorgon.

Alternativt ord

Jag säger bara en sak.

Geggveck.

En tanke på morgonen

Imorse när jag vaknade, slog upp ögonen så ploppade ett ord upp i mitt huvud: Svampbob Fyrkant.
Svampbob Fyrkant... det är ett barnprogram.. jag har inte sett det själv.. antar att den här figuren är en fyrkant och en svamp och heter bob? (Skulle tro att den som gjort serien tagit andra svampar jag...)
Iallafall.. varför Svampbob Fyrkant.. det är ju ja..konstigt.

Jag tycker att Morotbritta Trekant låter bättre.

Pizza

Igår skulle vi göra pizza hemma. Jag öppnar frysen och kikar vad vi har som man kan slänga på den... det är oftast så det börjar.. Hittade ett paket köttfärs som vi fräste på... men det hörde ju egentligen inte till saken. Innan jag hade kommit fram till köttfärspaketet så såg jag, lax och rödspätta. Då började tankarna.. varför har ingen fisk på pizza? Antagligen för att det är riktigt riktigt avskyvärt men.. jag vill bara poängtera att det finns en del som har ägg på sina pizzor och man äter mer än ofta ägg till fisk så då borde det gå att ha fisk på pizza.

Men jag vill inte ha det.

Förresten, jag såg en annons om att man  minska i vikt med hjälp av ägg. Om detta då innebär att man ska äta typ.. bara ägg.. så... Oh my lord, inse den bakre luftavsöndringen på den person som går på den dieten. Puh.

Jag vill inte det.

DÄREMOT,,, vill jag upplysa folk om det fantastiskt roliga momentet att klä ut sig när man ska på fest utan att det är någon annan som gör det. Jag och min vän J gjorde det förra helgen och hade enormt roligt. Antagligen var det nog bara vi som hade roligast åt det men.. what the... det är ju det som är huvudsaken.

Varsågoda.


Lastbilsfåfänga

Jag har klurat på en grej.... När man möter lastbilar så har de ju ibland ett släp. Alltsomoftast så är ju släpet samma märke som själva fronten på lastbilen... MEN i en del fall så har de byggt på ett annat släp... Typ en Schenkerfront och så en cocacolabakdel.... Tycker då den lastbilschauffören att han har fått ett nedköp just den dagen? Är han lite utfryst på truckerskrogarna runt om i landet? Jag kan se det framför mig....
-"Tjäna Lennart! Fån va snygg lastbil du hadd ida rå.... värsta snygga matchningen på frånt å bak"
-"Määä du... Kolla Conny... han har´nt matcha bilen.... han har en Pågenlastbil med ett Fazer släp....Kom grabbar... han får inte sitta hos oss när han inte matchar..."

Njae.. ja... men jag tycker själv att det skulel varit lite jobbigt.... om jag var chaffis och inte fick matcha lastbilsflaket liksom... Det hade känts otroligt avigt, vasst och konstigt. Frågan är om jag ens ska spinna vidare och berätta hur mycket halv tvångstankar jag har.... Jag måste alltid stå på ett jämnt nummer på parkeringsplatserna på jobbet.... När jag tankar så får jag en fin, lugn och harmonisk sinnesstämning om slutsiffran på litern och summan är jämn...
ja.. usch,... vilka knäppa grejer... Och allt bottnade i att jag såg en lastbil som inte hade ett flak som matchade...

Puhh.. Tur att det är fredag.

Tjing tjong!


Gummiboll

Yo.. ja efter lite påtryckningar så tar jag mig i min nack krage och uppdaterar lite här.. Jag har inte kommit in i något bra flow nrä det gäller bloggen... Det är liksom, jobb-hem-middag-sova som ett jättefint hjul rullar mitt liv på i rutinernas vackra anda...
Vi hade en intressant diskussion under frukost på jiobbet idag. Djurslakt. Det visade sig att några var mer känsliga än jag trott... Det uppstod några frågor.. Är grisar flockdjur? Kan grisarna se på de andra grisarna som går in till slakt att det hänt något konstigt med dem och utifrån denna händelse då dra slutsatsen att rummet de föregående grisarna gått in till är läskigt och därmed lägga in protest i form av gris-skrik? Jag vill nog säga... Nej. På båda frågor. Eller... Förresen, ångrar mig... I flockdjursfrågan ställer jag mig ovetande men i "ärgrisenmedvetenomvadsomhänderruntomkringdenmedandragrisarna"-frågan så säger jag Nej. Bara så ni vet.


Förresten... jag tror att min dotter inte kommer att bli vegetarian. Vi satt och åt grillad kyckling häromdagen hemma, vi båda gnager och frustrar kring den fantastiskt smaskigt köttiga välflavorerad (nytt uppfunnet ord) kycklingen.

Else säger sedan: -" Tänk Mamma att en sån här liten söt gul gullig kyckling kan bli så här god..." Avslutar meningen med att ta en tugga.

Vad säger man... Mer protein till barnen.

Peace out!

RSS 2.0