Bilkö i Värmland

Igår ni.. då var det bilkö i Värmland. Värsta coola grejen,,, ni som trodde ni var ensamma om det i Stôckhôlm! Vi var ju i Stockholm i helgen och då åkte vi taxi från stationen till hotellet och det var GALET. Trafikljus, regler och heldragnalinjer; allt var som bortblåst.. känslan var mer som en indisk gata med tutande små män och kvinnor på cyklar med guldiga saris.. jag menar,,, vi såg tom en cykeltaxi och en cykel som en man låg ned och cyklade på... Kontrasten till en bilkö i Värmland i "rusningstrafik" runt 17.00 är ganska minst sagt,,, STOR...
Här blev det kö... efter en stund börjar en del resa sig ur bilarna... traska runt litegrann i körbanan,,, prata med bilgrannen;
-"Du.. har du hôrrt ôm di sagt någe pô radion ôm nån olycke"?
Varpå bilgrannen svarar:
 -"Naej du, di har inte sagt nô alls"
-"Nej nej.. ja.. di jôbbber väl me´t!"

 

Jag gillar det här.. lite lugna lunket.. Det ger sig... det löser sig...

Peace out my friends...

Urladdning i Stockholm

Jajjamensan.. Hej vad det går minsann! Jag och arbetskompisen drog till Stockholmia i fredags och festade så att taket lyfte! Stackars lilla Jessica.. hennes skor var.. vältrampade på...
Men det måtte väl vara ett tecken på att vi använt fötterna väl när vi var ute!! Hahaha!


Roligt hade vi iallafall... resan började med vin i pappmuggar på tåget.. Här snackar vi fest på högklassig nivå!



Fiiiint ska det vara... Bussresan hem på lördagen var ett resa i helvetets tecken med barn som skrek, gamla människor som luktade och en toalett som fick stifta bekantskap med hotellfrukosten på uppväg tillsammans med Jessica.. Huaaa...

Men.. summa-kardemumma... ROOOOOOOligt!!!

Läs mer på Jessicas blogg! familjibusterud.blogg.se

Tjofaderittan!

P4-awakening....

Jag har börjat lyssna på P4.. det är riktigt roligt.. så jag har blivit tant och lyssnar på regionaaaalt.  På nyheterna imorse så intervjuade de en sjukhuschef i Karlstad. Det skall tydligen införas ett nytt vårdsystem i Värmland istället för familjeläkarsystemet... MEN det är bara i planeringsstadiet än så länge... Chefen gav den mest kryptiskt, roliga kommentaren jag någonsing hört..
Reportern frågade: "Ni har inte kommit så långt med det här projektet, hur kommer det sig?"
Sjukhuschefen svarar: "Vi är mitt i en viktig process att vara förberedda"

Vänta här nu... har ni skapat en process för att vara förberedda? Förberedda på att planera eller förberedda på att vara förberedd på en förändring? Hahaha.. jag tyckte det var roligt.. Det är inte lätt att bli intervjuad halv sju på môra!

Till alla er som är berörda - Tjing Tjong


Smart lösning

Fråga: Vad gör man när alla klädupphängninsanordningar är upptagna av kläder som torkar?
Svar: Man skapar en egen upphängningsanordning i flera nivåer. Se bild nedan.



Innovativt.

Uhhhh

Jag gick på toaletten på mitt jobb idag. Jättejobbigt. Inte själva bestyret.... men där, på den vita toalettsitsen låg ett könshår.

Det gjorde hela toalettupplevelsen skrämmande och läskig.

När våren kom till byn

Ja... våren är ju är det märks på folk, det hånglas i gathörn, glassar provas och.... Bilen bajsas på.


Så här vacker var min bil imorse... Mysigt. de häckande måsarna har anlänt till skärgården och förgyller våran bil med lite läcker prickighet.
Kom hem igår.. och hittar ett annat vårtecken...det som göms i tö unt zu weiter...
 
Det var ju inte riktigt... så jag tänkte mig att våren skulle visa sin ankomst men... det gjorde den eller så var det det att den bara tog det right up my face att jag är den slarvigaste av de alla som inte höststädar på gården... MEN... sedan höjde sig min blick och jag såg ut över vattnet och möttes av Fru Sol som sa till mig att allt är bra och jag förlåten, jag tittade på träden glömde bort att de var kala och myste en stund.


Sen gick jag in och stängde dörren.

By the way... lyssnade på Tjuren från Wales i morse, låten Sexbomb. Riktigt schysst sätt att starta dagen på.

Rock on Friends!

Tvättproblem

Jag förstår inte. Jag har bott ensam och borta från mamma i snart 10 år men det finns fortfarande en sak som jag går bet på.
Om man har en tröja som är svart och vitrandig, ska man tvätta den med vit eller svart tvätt? Kan tyckas vara en banal fråga så här i världsekonomiskakris-tider men... jag undrar faktiskt för jag fattar inte. Jag valde i går att tvätta den med svart tvätt och det gick ju jättebra. Det vita var fortfarande vitt och det svarta fortfarande svart. men då undrar jag ju... varför blev egentligen inte det vita i tröjan halvgrått eller svart? Är den impregnerad med en kemisk hemlig substans som bara randiga plagg får ta del av som gör att det inte kan ta färg av andra färger? OM så är fallet.. varför har ingen impregnerat alla andra plagg så att man slipper halvdaskigt ljusrosa strumpor, gråblåsunkiga t-shirtar och andra halvmesyriga färger...?

Jag tror att jag kommit på ett affärskoncept. Jag ska bara hitta konspirationen kring impregnerade plagg först.

RSS 2.0